Ako radite u firmi koja ima formalna pravila oblačenja, možda i posedujete nekoliko svečanih košulja. Ali one često mogu izgledati monotono u koliko ne istražujete razne opcije. Zato smo kreirali listu 6 svečanih košulja koje mogu biti osnova vaše kolekcije košulja.

1. KLASIČNA BELA KOŠULJA

Jednobojna bela košulja sa klasičnom kragnom i standarnim  manžetnama može postaviti osnovu na kojoj gradite svoju kolekciju svečanih košulja. Ovo je verovatno najuniverzalnija košulja koju ćete imati pošto se ona lako može kombinovati sa farmerkama, kaki-pamučnim pantalonama, elegantnim panatalonama ili odelima. A još se više slaže i sa posebnim pantalonama svih boja. Predlažemo vam jednu od materijala srednje debljine tako da je možete nositi tokom čitave godine. Takodje izaberite košulju bez dzepova, pošto se dzepovi ne koriste , a prednji deo košulje bolje stoji ispod odela.

Košulja modernog tkanja
Bela muška košulja Marshall Čačak

2. BELA JEDNOBOJNA KOŠULJA SA DUPLIM MANŽETNAMA

Bela košulja sa duplim  manžetnama vam omogućava predah od klasične bele košulje. One su posebno zgodne kada želite da zablistate u odelu, pošto duple manžetne i standarna kragna pomažu da se uokviri čitava odevna kombinacija.

Bela muška košulja Marshall Čačak

3. BELA KOŠULJA MODERNOG TKANJA

Košulje modernog tkanja izgledaju univerzalno iz daleka, ali pokazuju element suptilnog stila kada pridjete blizu. Dezen riblje kosti je dobar izbor za početak. Slično tome, možete se odlučiti i za sitan geometrijski dezen. Ovo izgleda posebno dobro za večernju odevnu kombinaciju, upareno ispod crnog odela.

Bela košulja dupla manžetna

4. SVETLO PLAVA KOŠULJA

Polako idemo ka bojama sada. Tradicionalno su svečane košulje bile dostupne samo u beloj boji. Zato košulja u bojama obično ima u ograničenoj količini i izboru, naime tu su svetlo plava, svetlo roze i lila. A od ovih, svetlo plava je najuniverzalnija, pošto se može nositi uz sva vaša odela. Jednom kada nabavite ovu, možete uzeti i svetlo roze takodje.Možete pogledati detaljnije na našem blog postu „Košulje za muškarce koji se odvaju po stilu“ .

Košulja modernog tkanja
Moderna muška prugasta košulja

5. PRUGASTA KOŠULJA

Plava i bela košulja su osnovni deo korporativnog pravila odevanja. Odlučite  se za košulju sa tankim plavim prugama na beloj podlozi pošto ona može da se nosi bez brige o odgovarajućoj kravati  ili odelu koje ćete upariti uz nju. Možete svom izboru dodati i prugastu roze košulju takodje. Nemojte se još opredeljivati za kragne i manžetne u beloj boji, pošto je ovo vaš početni garderober svečanih košulja i stoga želite univerzalne komade. Pogledajte našu Shop stranu za izbor košulje koja Vam odgovara.

Moderna muška prugasta košulja

6. KARIRANA KOŠULJA

Pre nego što pomislite da ovo ima bilo kakve veze sa kariranim, razumite da karirane košulje uvek deluju nenemateljivo. Zato karirana košulja može biti u svim karo šarama, svetlo plavim kvadrtićima ili malim crveno-belim kvadratima. Možete se odlučiti za kariranu košulju sa button down kragnom pošto karirane košulje obično provode više vremena u elegantnim i svakidašnjim garderoberima nego svečane.

Karirana košulja Marshall Čačak

I imate ih- 6 košulja koje možete koristiti da napravite svoju kolekciju košulja za sve prilike.

Za svaku vrstu košulje koja Vas zanima,možete posetiti naš sajt.

Uvek tu za vas Marshall Čačak!!!!