Društvo za promet i usluge  MARSHALLLAVT DOO

Mutapova broj 1, 32000 Čačak

PIB: 105658506

MATIČNI BROJ : 20429704

Posetom ili kupovinom na Internet prodavnici www.marshall.co.rs prihvatate Uslove kupovine koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa pravilima koje primenjujemo.
www.marshall.co.rs zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.

U skladu sa napred iznetim Marshallavt doo :

O B A V E Š T A V A

– da se osnovna obeležja robe mogu naći na sajtu www.marshall.co.rs

– da roba koja se prodaje putem internet sajta www.marshall.co.rs poseduje svojstva potrebna za redovnu upotrebu te vrste robe u skladu sa njenom namenom

– da se saobraznost robe ugovoru ISKLJUČIVO utvrđuje prema svojstvima i nameni robe kako je to definisano pripadajućom Deklaracijom;

– da je prodajna cena robe naznačena uz svaki artikal;

–  isporuka robe  je besplatna za porudzbine koje su veće od 6000 rsd.

– Isporuka se vrši putem kurirske službe D Express, na adresu koju ste naveli prilikom narucivanja.Cena dostave zavisi od težine paketa (po cenovniku kurirske službe D Express)
Ukoliko, prilikom isporuke, ne budete kod kuce, kurir ce Vas kontaktirati na mobilni telefon.

 • da se mogućnost kupovine robe uz posebne cenovne pogodnosti i∕ili uz posebne prodajne podsticaje (akcijska prodaja), obavlja u skladu sa uslovima koji su objavljeni na internet sajtu www.marshall.co.rs

NAČINI PLAĆANJA

– Proizvode naručene na www.marshall.co.rs možete platiti na jedan od sledećih načina

 1. Plaćanje gotovinom po prijemu pošiljke: iznos narudžbine plaćate prilikom same dostave na navedenu adresu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. Plaćanje pouzećem nije moguće kod ličnog preuzimanja.
 2. Virmansko plaćanje: Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrednost narudžbine. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, ili sl. Za virmansko plaćanje roba se šalje, po primljenoj uplati.
 • da potrošač prilikom kreiranja porudžbenice pritiskom na taster POTVRDI preuzima obavezu plaćanja naručene robe;

ZAMENA PROIZVODA

– Kupac može da zatraži zamenu u roku od 14 dana od dana prijema robe. Zamena robe se odnosi na zamenu veličine ili zamenu modela. U slučaju zamene roba se, zajedno sa popunjenim obrazac-za-zamenu, dostavlja Prodavcu, i u tom slučaju troškove zamene snosi Kupac.

Obrazac za zamenu dostupan je na sajtu Prodavca www.marshall.co.rs i može se slobodno preuzeti kao trajni nosač zapisa.

U slučaju zamene Kupac je u obavezi da robu vrati u originalnoj ambalaži, bez oštećenja i tragova korišćenja. U suprotnom, Prodavac nije u obavezi da obavi zamenu.

 • u slučaju prijema robe potrošač ustanovi da artikal želi da zameni za drugi artikal, koji može biti veće, manje ili iste cenovne kategorije od predhodno poručenog, potrošač može zameniti artikal u roku od 14 dana na način kako je to definisano

POVRAĆAJ PROIZVODA/RASKID UGOVORA/ODUSTAJANJE OD UGOVORA

– Kupac može izvršiti povrat robe, odnosno raskinuti Ugovor o kupoprodaji u roku od 14 dana od dana prijema robe. U slučaju raskida Ugovora, Kupac je u obavezi da to učini na Obrascu za raskid Ugovora.

Obrazac za raskid Ugovora dostupan je na sajtu Prodavca www.marshall.co.rs i može se slobodno preuzeti kao trajni nosač zapisa.

Izjava o raskidu Ugovora Proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslata Prodavcu i smatra se blagovremenom ako je upućena u roku do 14 dana od dana prijema robe.

U slučaju raskida Ugovora Kupac je u obavezi da istu robu vrati u originalnoj ambalaži, bez oštećenja i znakova da je roba korišćena. U suprotnom Prodavac nije u obavezi da Kupcu vrati primljeni iznos kupoprodajne cene. Troškovi vraćanja robe padaju na teret kupca.

U slučaju raskida Ugovora od strane Kupca u navedenom roku, Prodavac je dužan da Kupcu vrati primljeni iznos kupoprodajne cene u roku od 14 dana od dana prijema jednostrane izjave Kupca o raskidu Ugovora, pod uslovom da je Kupac u navedenom roku vratio robu Prodavcu u originalnoj ambalaži, bez oštećenja i znakova da je roba korišćena.

 • U slučaju odustaka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Cena se kupcu vraća po prijemu proizvoda, a u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku.

Potrošač je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe. Trgovac ima pravo da uskrati vraćanje cene ukoliko utvrdi da roba nije vraćena u stanju u kome je isporučena a usled potrošačevog neadekvatnog rukovanja istom.

Kao kupac ne snosite troškove koji nastaju odustankom od ugovora, osim troškova poštarine koji proisteknu slanjem robe na našu adresu. Sa naše strane se obavezujemo da ćemo, odmah po prijemu robe koja se vraća po osnovu odustanka od ugovora, izvršiti povraćaj sredstava koja su uplaćena za vraćenu robu ili poslati artikal koji želite za zamenu.

 • Prilikom povraćaja robe kupac je u obavezi da priloži račun/otpremnicu.

REKLAMACIJA

Ukoliko ste nezadovoljni kupovinom na našem sajtu, slobodno nam se obratite. Potrudićemo se da Vašu reklamaciju rešimo u što kraćem roku.

Radno vreme telefonskih operatera je radnim danom od 9:00 do 19:00.

Vikendom i praznicima korisnički servis ne radi.

Kupac ima pravo na reklamaciju robe u sledećim slučajevima:

1.isporuka robe koja nije naručena

2.isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

3.isporuka robe koja ne odgovara specifikaciji

 • Ukoliko ste robu kupili u online prodavnici, prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i ugnječenje) paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nas pozovite telefonom na broj 032/345 179  U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, kontaktirate

Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojave neusaglašenosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, molimo Vas da kontaktirate  putem e-mala : info@marshall.co.rs ili pozivom na broj 032/345 179

Molimo Vas da pripremite sledeće podatke:

 • Broj Vašeg računa-otpremnice
 • Šifru artikla i veličinu koju želite da reklamirate
 • Opis problema koji imate

Tražene podatke možete dostaviti na mail info@marshall.co.rs

U najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije pisanim putem ili elektronskim, odgovorićemo Vam na izjavljenu reklamaciju i obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za rešavanje reklamacije je 15 dana od trenutka podnošenja iste.

 • Zvaničan Pravilnik o reklamaciji potrošača za robu kupljenu putem internet prodavnice možete pronaći OVDE
 • Reklamacioni list možete preuzeti ovde.

U slučaju vraćanja robe kupcu koji je prethodno robu platio kuriru tj. pouzećem, troškove vraćanja robe ne snosi Marshallavt doo, već trošak pada na teret kupca.

NAPOMENA:Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima reklamacije.

Opšti uslovi

1.Krajnji korisnik lično je odgovoran za zaštitu korisničke šifre, na mestima gde ona postoji.

 1. Krajnji korisnik je upoznat sa činjenicom da ponekad dolazi do prekida usluga, usled događaja koji su izvan kontrole preduzeća MARSHALLAVT doo i prihvata da preduzeće MARSHALLAVT doo nije odgovorno za bilo kakav gubitak podataka do kojeg može doći u tom slučaju
 2. Svi materijali koji se nalaze na marshall.co.rs internet stranama ekskluzivno su pravo preduzeća MARSHALLAVT doo, ili se koriste uz odobrenje nosioca autorskih prava. Bilo kakvo kopiranje, i distribucija bez izričitog pismenog odobrenja strogo je zabranjeno i može dovesti do pokretanja sudskog postupka.
 3. Krajnji korisnik se izričito slaže da je korišćenje Internet strana marshall.co.rs isključivo odgovornost Krajnjeg korisnika. Ni u kom slučaju Preduzeće MARSHALLAVT doo neće biti odgovorno za bilo kakvu štetu koja može nastati kao posledica korišćenja, ili zbog nemogućnosti korišćenja ovih internet strana. Preduzeće MARSHALLAVT doo, neće biti odgovorno, bez obzira na uzrok ili trajanje, za bilo koje pogreške, netačnosti, ili druge nedostatke, neprikladnost ili neizvornost informacija koje se nalaze na ovoj internet strani, kao i za bilo kakvo kašnjenje ili prekid u prenosu informacija do krajnjeg korisnika, za bilo kakva potraživanja ili gubitke koji iz tog proizlaze. Niti jedna od gore navedenih strana neće biti odgovorna za bilo kakva potraživanja ili gubitke treće strane, uključujući i izgubljenu dobit.
 4. Preduzeće MARSHALLAVT doo može raskinuti poslovni odnos s bilo kojim svojim Krajnjim korisnikom u bilo kom trenutku u slučaju bilo kakvog ponašanja Krajnjeg korisnika koje preduzeće MARSHALLAVT doo, prema svojoj diskrecijskoj oceni, smatra neprihvatljivim, kao i u svakom slučaju nepoštovanja Opštih uslova poslovanja i korištenja od strane Krajnjeg korisnika.
 5. Korisnik može pitanja i komentare poslati pismeno, poštom ili e-mailom, a MARSHALLAVT doo će poslati pismeni odgovor e-mailom u zakonskom roku. Cene Sve cene na sajtu su izražene u srpskim dinarima (RSD), i sadrže PDV. Cena robe utvrđena je za svaki proizvod pojedinačno, ali moguće je da prilikom upisivanja cene na strani usled ljudskog faktora dođe do greške. To su neželjene situacije, unapred se izvinjavamo, jer ćemo u tom slučaju morati kupca da obavestimo o nastaloj situaciji, pogrešno upisanoj ceni i nemogućnosti isporuke proizvoda po toj ceni.

S poštovanjem,
Marshallavt doo