Isporuka

Postoji nekoliko načina na koji se naručeni prozvodi mogu isporučiti. Molimo Vas da pažljivo pročitate i odaberete opciju koja Vam najviše odgovara.

Isporuka kurirskom službom

Isporuka se vrši putem kurirske službe D Express, na adresu koju ste naveli prilikom narucivanja.Cena dostave zavisi od težine paketa (po cenovniku kurirske službe D Express)
Ukoliko, prilikom isporuke, ne budete kod kuce, kurir ce Vas kontaktirati na mobilni telefon.
Placanje se vrši prilikom isporuke kuriru.
Inace, prilikom slanja pošiljke dobicete i naš automatski email, što Vam je znak da možete da ocekujete isporuku – istog ili sledeceg dana.

Lično preuzimanje

Naručene porizvode možete i lično preuzeti.
U ovom slučaju je potrebno da uplatu izvršite unapred i da prilikom preuzimanja ponesete dokaz o uplati ili da placanje izvršite u našem maloprodajnom objektu.
Našu adresu i radno vreme možete pronaci na našoj kontakt stranici.

Postupak za pravna lica

Pravna lica ce, po popunjavanju narudžbine, od nas dobiti predracun (koji šaljemo emailom, ili faksom). Po prijemu vaše uplate, vršimo isporuku proizvoda – koja može biti putem kurirske službe ili putem licnog preuzimanja.

Koji su rokovi za isporuku?

Porudžbine koje primimo od 00:00 do 12:00h šaljemo istog dana (izuzetak su subota i nedelja), a porudžbine koje primimo posle 12:00 h, šaljemo sutradan.

Vreme isporuke paketa na Vašu adresu iznosi od jedan do tri dana, a u vecini slucajeva paket ce Vam stici vec sutradan.

Sve narucene proizvode šaljemo sa pouzecem (placate kuriru kada preuzmete paket).

Da li isporučujete i na Kosovo i Metohiju?

Da, ali ove narudžbine moraju biti uplacene unapred. Generalno, zbog carine koju je uvela tzv Vlada Kosova, nije preporucljivo narucivati vece vrednosti (vrednosti preko 10000 din). Inace, pošiljke na Kosovu i Metohiji se isporucuju preko mreže PTT Srbije, koja funkcioniše ne samo na severu Kosova, vec i u srpskim enklavama širom Kosova.

Želim da isporuka bude u određeno vreme, kako to da vam saopštim?

Na gde ostavljate svoje licne podatke imate polje za komentar, molimo da tu upišete sve bitne napomene. Ipak, imajte u vidu da isporuku vrši kurirska služba, tako da je potrebna i doza fleksibilnosti.