Košulje po meri

Made to measure košulja je namenjena klijentima koji cene individualan i orginalan stil. Namenjena je onim klijentima koji žele da stave sebe na prvo mesto i budu drugačiji. Marshall košulje se proizvode od materijala najboljih austrijskih i italijanskih proizvođača. Klijenti koji se odluče za made to measure košulju mogu da biraju dezen, model, boju konca, boju dugmića, oblik kragne, oblik manžetne i dr.

Veoma važni element made to measure košulje su simboli elegancije i individualnog stila. Jedan od tih simbola jeste MONOGRAM – potpis vlasnika.Marshall Vam nudi izradu monograma u fontovima i bojama po vašoj želji, kao i različita pozicioniranja željenih monograma na Vašoj košulji.

U skladu sa našim dogovorom mi možemo doći po Vaše mere na Vaš posao ili kod Vaše kuće.Sastanak će trajati oko 20 minuta. Tokom sastanka Vi ćete nam izneti Vaše zahteve i bićete u mogućnosti da vidite našu kompletnu ponudu materijala. Od nas ćete dobiti sve potrebne sugestije kako bi bili zadovoljeni svi Vaši specifični zahtevi.

Kada se radi po meri kupca, košulja će se izradjivati individualno za kupca, ali ukoliko se radi sa postojećim uzorkom, tada govorimo o njegovim izmenama tako da odgovara potrebama kupca. Različite komponente i elementi dizajna mogu se mešati zajedno. Na primer :imate mali vrat, ali veći torzo, možete da stavite kragnu od M veličine na košulju L veličine.Možete da kombinujete različite oblike kragne ili manžetne, različite kombinacije materijala itd.

Ključno je znati osnovnu razliku između made to measure ( košulje prilagođene Vašim potrebama )  i kosulje po meri ( bespoke ). Košulje po narudžbi izrađuju se po individualnom uzorku izrađenom posebno za kupca. Utvrđivanje mera će vršiti osoba koja stvarno pravi model za Vas.Ova usluga može trajati duže i biće skuplja.

Zašto kupiti made to measure košulju :

Postoje različiti razlozi  koje treba da uzmete u obzir pre donošenja odluke o kupovini made to measure košulje. Najpre, nisu svi proizvođači koji nude ovu vrstu usluge isti. Veoma je važno da ispunite svoja očekivanja od prave usluge. Naručito je važno da postavite prava pitanja pre nego što se odvojite od Vašeg novca.Iznad svega, potrudite se da izaberete pravog proizvođača koji ima pravi model za Vas i pravi stil.

Jedna od veoma važnih prednosti made to measure košulje je što možete isprobati model i uporediti ga sa Vašim željama. Ovo je prilika da se izjasnite kako Vam se sviđaju košulje i vidite da li Vaš zahtev može da se udovolji. Usluge koje Vam se pružaju treba da obezbede savršenu dužinu rukava, da Vam omoguće korekciju  dužine košulje. Takođe možete da promenite širinu manžetne, korigujete struk.

Prilikom naručivanja biće Vam na raspolaganju različit asortiman materijala, oblika kragne, oblika manžetne , različite boje dugmića. Veoma je važno da proizvođaču iznesete svoje potrebe da bi oni razumeli šta želite i kada košulja treba da bude spremna.

Veoma važna preporuka našim kupcima je da posebnu pažnju obrate na izbor materijala. Ako je pamučna tkanina u pitanju, da li je oxford tkanje ili je u pitanju super fini poplin. Šta je to što tačno odgovara Vašim potrebama. Odabir materijala je najteža faza, jer se suočavate sa brojnim opcijama, ali ako odlučno odredite namenu Vaše košulje već ste već na dobrom startu. Uživajte u tome i eksperimentišite.

Vi odlučite a mi ćemo sve ostalo