MARSHALL je osnovan 2006. godine, kao porodična firma u Čačku, Srbija.2006 godine započeli smo razvijanje sopstvene  robne marke MARSHALL, koju su prvo ponele muške košulje, da bismo za kratko vreme uspeli da proizvedemo džempere, pantalone i da proširimo asortiman muških košulja pod robnom markom MARSHALL. Ponosni smo što smo svih ovih godina ostali dosledni kvalitetu izbora materijala u kome dominiraju prirodni materijali i to pre svega pamuk.

Tokom godina poslovanja u okviru naše firme je razvijen poseban deo koji se bavi proizvodnjom funkcionalne i moderne radne uniforme , prilagodjene potrebama i zahtevima različitih profesionalnih grupa.

Ponosni smo na naše uspešne saradnje sa brojnim srpskim firmama, kao i sa firmama iz Slovenije, Italije, Nemacke, Austrije, UAE …

Poslovanje naše firme MARSHALLAVT DOO  posvećeno je davanju pozitivnog doprinosa  našem okruženju  i društvu , razvojem i implementacijom odgovorne poslovne politike i  prakse .

Važne  karakteristike naše firme su  fleksibilnost, profesionalnost i  odgovornost.

MUŠKE KOŠULJE

Košulje su najbitniji element linije MARSHALL. Karakteristične su po tome što su izrađene od italijanskih i austrijskih prirodnih materijala vrhunskog kvaliteta. Reč je o pamučnim muškim košuljama mnogobrojnih dezena koje se lako održavaju.

Osluškujući potrebe naših kupaca razvili smo modele: Klasična muška košulja – privlačan kroj za većinu muškaraca, Slim fit (strukirana muška košulja) čine tela tanjim i bolje prijanjaju uz telo, Veliki broj – za punije – čine da se osećate izuzetno prijatno i Kratak rukav – za prijatnost u toplim letnjim danima.

Pri izradi košulja osim na vrhunske materijale, zanimljive dezene i raznovrsne modele, pažnja je obraćena i na detalje koje košulju MARSHALL linije čine jedinstvenom I potpunom.

MUŠKI DŽEMPERI

Muški džemperi igraju zaista važnu ulogu u kolekciji MARSHALL. U njihovoj izradi dominiraju prirodni materijali kao što su pamuk, kašmir i vuna, dok raznoliki modeli omogućavaju da se u svakoj prilici osećate opušteno, a opet muževno i prefinjeno, da privučete pažnju i predstavite se u najboljem svetlu.

MUŠKE PANTALONE

Načinjene od vune, pamuka ili lana, sportske i elegantne MARSHALL muške pantalone zaokružuju ponudu u našim radnjama. Jednostavnost i univerzalnost kroja, postojanost, udobnost i prijatnost nošenja daju muškim pantalonama iz linije MARSHALL jedinstven pečat.

KRAVATE

Kravata je uvek u modi, i tamo gde nije obavezna, a njenom šarmu i popularnosti, svakako, doprinose muškarci sa stilom, koji je nose. MARSHALL za muškarce ima veliki izbor kravata, uglavnom od svile, raznovrsnih boja, dezena i oblika, koje se mogu nositi u svakoj prilici. Ovo su kravate koje pružaju osećaj različitosti i ličnog stila.

ASESOARI

Asesoari su važni jer mogu značajno promeniti Vaš izgled. Dugmići, šalovi, leptir mašne, tregeri, šeširi, kaiševi su neki od detalja koje MARSHALL nudi svojim mušterijama da upotpune svoj izgled i budu savršeno spremni za posebne prilike.